Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un motociclist care nu a oprit la semnalele polițiștilor a fost amendat cu peste 3.000 lei, iar permisul i-a fost reținut

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Un motociclist care nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, fugind şi trecând de două ori pe culoarea roşie a semaforului electric, în noaptea de marţi spre miercuri, în municipiul Constanţa, a fost oprit în cele din urmă în trafic şi sancţionat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa l-au identificat, în trafic, pe bărbatul în cauză, în zona intersecţiei bulevardului Mamaia cu bulevardul Tomis. Poliţiştii au efectuat semnal de oprire regulamentar şi, pentru că nu s-a conformat, aceştia au procedat la urmărirea motocicletei cu autospeciala din dotare. În timpul urmăririi, bărbatul a trecut, de două ori, pe culoarea roşie a semaforului electric. În scurt timp, pe strada Mircea cel Bătrân, bărbatul a fost oprit de către poliţiştii rutieri", a precizat IPJ Constanţa, în urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări video privind urmărirea de către poliţişti a unei persoane care conducea o motocicletă.

Citește și: Accident în Prahova: Un microbuz cu 11 persoane la bord s-a ciocnit cu o mașină

Conform sursei citate, motociclistul a fost legitimat şi sancţionat, potrivit prevederilor legale, cu o amendă de 3.045 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reţinut pentru o perioadă de 90 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.