Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou ACCIDENT rutier GRAV, cu 6 victime: Traficul a fost blocat, SMURD-ul intervine în forţă / FOTO

http://olt-alert.ro
accident Olt 3

Accident grav în judeţul Olt cu mai multe victime. Traficul a fost blocat iar cei de la SMURD au intervenit în forţă. Șase persoane au fost rănite vineri într-un accident rutier produs pe DN65, în zona Pădurea Saru, între trei autoturisme, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, care a precizat că la intervenţie au participat şi echipaje SMURD.

Citeşte şi: Simona Halep e la doar două meciuri de primul loc mondial: A bătut-o cu 2-0 pe Shuai Peng, în turul 3 de la Wimbledon

Băsăşteanu a menţionat că în cele trei automobile implicate în accident se aflau şase bărbaţi, toţi cu vârste între 60 şi 64 de ani. Cel mai grav a fost rănit un bărbat de 60 de ani, aflat într-un autoturism Dacia Logan, care prezenta o plagă la gât, în zona jugularei, el fiind transportat cu o ambulanţă cu medic la Unitatea de Primiri Urgenţe Craiova.

Citește și: Incredibil! Ce pensie alimentară primește Eba de la tatăl copiilor săi

Un alt bărbat, politraumatizat, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Slatina, iar un al treilea a suferit doar un atac de panică. Celelalte trei persoane aflate în maşini în momentul impactului au fost asistate la faţa locului şi au refuzat transportul la spital. Traficul rutier în zonă a fost blocat pentru câteva zeci de minute, pentru intervenţia echipajelor medicale. Pe DN65, la Pădurea Saru, s-a produs anul acesta, în aprilie, un accident rutier în urma căruia cinci persoane, dintre care o familie cu doi copii, au decedat.

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.