Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou atac din partea lui Javier Tebas la adresa PSG: Cluburile-stat sunt la fel de periculoase pentru ecosistemul fotbalistic ca Superliga

https://www.goal.com/
Javier Tebas

Preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal (LaLiga), Javier Tebas a lansat un nou atac la adresa clubului PSG, pe care l-a acuzat mereu că nu respectă fair-play-ul financiar, conform news.ro

"Cluburile-stat sunt la fel de periculoase pentru ecosistemul fotbalistic ca Superliga. Am fost critici la adresa Superligii deoarece distruge fotbalul european şi suntem la fel de critici cu PSG. Pierderi Covid +300 de milioane de euro; Venituri TV în Franţa -40%; Şi +500 de milioane salarii? De nesusţinut", a scris Tebas, pe Twitter.

Şeful ligii profesioniste a făcut aceste afirmaţii după ce campionatul spaniol a pierdut doi jucători importanţi, fundaşul Sergio Ramos (Real Madrid) şi atacantul Lionel Messi (FC Barcelona), amândoi cu aceeaşi destinaţie, PSG.

În schimb, parizienii au refuzat să-i permită atacantului Kylian Mbappe să se transfere la Real Madrid, deşi clubul spaniol a oferit o sumă astronomică pentru intenaţionalul francez, 220 de milioane de euro. Mbappe a vrut să meargă la Madrid, dar PSG nu l-a cedat, chiar dacă îl poate pierde gratis anul viitor, când i se termină contractul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.