Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou candidat SURPRIZĂ la Primăria Capitalei

surpriza

Lista aspiranților la fotoliul de Primar General al Capitalei se va completa mâine cu un nume surpriză care va fi anunțat în cadrul Congresului Partidului România Unită de la Romexpo. Augustin Hagiu, candidatul prezentat inițial, a ales să se bată cu Neculai Onțanu pentru Primăria Sector 2, așa încât naționaliștii vor anunțat mîine că se prezintă în fața bucureștenilor cu un nume surpriză care să mărească miza competiției.

Bătălia pentru București este cea mai importantă la alegerile locale din iunie 2016, atenția întregii țări fiind concentrată pe cei care luptă pentru Primăria Generală.  Partidele nou înființare au tot interesul să arunce în competiție cei mai buni candidați pentru că este prima loc participare la alegeri și trebuie să facă o impresie bună.

Tot mâine, la Congresul PRU vor fi anunțați și alți candidați pentru alegerile locale. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezentate și primele măsuri de guvernare pe care formațiunea naționalistă promite să le pună în aplicare și care se anunță controversate dacă ne raportăm la politica partidelor tradiționale. Tot mai des, în emisiunile televizate la care participă, reprezentanții PRU vorbesc de naționalizarea resurselor, aceasta fiind o temă pe care Congresul de mâine o va dezbate și ale cărei efecte sunt nebănuite.

Și-au mai anunțat intenția până acum Cristian Bușoi (PNL), Nicusor Dan (USB), Daniel Fenechiu (PND), Adrian Thiess (independent).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.