Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou caz REVOLTĂTOR în poliția din Capitală: agresor sexual prins și eliberat, după două zile

enational.ro
politia romana

O tânără a fost agresată sexual în urmă cu două zile pe o stradă din Sectorul 6, în scurt timp poliţiştii identificând şi reţinând un bărbat de 20 de ani, pe care l-au condus la audieri şi apoi l-au reţinut.

Citește și: ALERTĂ - Președintele PSD Neamț a fost REȚINUT de DNA

Surse din Poliţie au declarat, joi, pentru AGERPRES, că tânăra este poliţistă şi agresorul este în acest moment liber, el fiind doar reţinut pentru 24 de ore.

Conform unui comunicat de presă al DGPMB transmis joi, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată de o tânără în ziua de 16 ianuarie că a fost victima unei agresiuni sexuale, faptă comisă, în jurul orei 16,00, pe o stradă din Sectorul 6.

"Pe baza semnalmentelor comunicate de persoana vătămată, în scurt timp, agenţi de ordine şi siguranţă publică ai subunităţii de poliţie menţionate au identificat un bărbat în vârstă de 20 de ani, pe care l-au condus la audieri", a informat Poliţia Capitalei.

Concomitent, s-a efectuat cercetarea la faţa locului, fiind identificate şi camere de supraveghere video pe traseul urmat de persoana vătămată.

"Bărbatul în cauză a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, iar cercetările sunt continuate de către Secţia 25 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6", se precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.