Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou curent de gândire în PNL: Ciolacu va fi cel mai reformator premier din istoria recentă a României. Ei au provocat criza și acum dreg busuiocul

InquamFOTO/Octav Ganea
Ciolacu

Unul dintre cei mai importanți economiști din PNL, Tănase Stamule, susține că Executivul condus de Marcel Ciolacu va ajunge, fără să își dorească asta, unul dintre cele mai reformatoare guverne din istoria recentă a României. Stamule susține că PSD a generat criza, iar pentru a drege busuiocul, Ciolacu este nevoit să ia măsuri care vor afecta social-democrații.

”Atunci când am descoperit gaura lui Câciu am facut o promoniție legată de guvernul Ciolacu. Am spus ca va fi cel mai reformator guvern din istoria recentă a României.

Marcel Ciolacu va trebui sa taie la sânge cheltuielile statului, să reducă masiv posturile din administrația publică și să elimine sporurile incorecte. Totodată, va trebui să își asume eliminarea facilităților fiscale și reașezarea taxelor și impozitelor din România.

Este pentru prima data in istoria de dupa 1990 când un guvern condus de PSD este nevoit să facă așa ceva și cred ca această lecție va rămâne mult timp in ADN-ul socialiștilor români.

Nu știu ce va crede poporul PSD-ist despre aceste măsuri însa fără să vrea, Marcel Ciolacu, va face o serie de reforme vitale pentru dezvoltarea sustenabilă a României.

Dacă nu s-ar fi știut că situația de față a fost generată de stupida creativitate bugetară a PSD-istului Câciu, unii ar fi crezut că este o conspirație a dreptei. Așa însă, premierul, trebuie să își asume atât generarea cât și rezolvarea crizei în care ne aflăm.”, scrie Tănase Stamule.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.