Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou dosar DNA zguduie primăria Craiovei. Prejudiciul este URIAȘ

DNA

Un nou scandal zguduie primăria din Craiova. Procurorii DNA verifică posibile infracţiuni de abuz în serviciu în legătură cu cheltuirea ilegală a unui milion de euro din bani publici.

Procurorii DNA au început urmărirea penală „in rem“ pentru abuz în serviciu în privința modului în care Asociația Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021 a cheltuit ilegal un milion de euro din bani publici cu acordul primăriei. Deocamdată,  procurorii nu au pus sub acuzare nici o persoană, ci strâng probe, notează GDS.

Asociația Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021 și Primăria Craiova au cheltuit peste un milion de euro din bani publici pentru a plăti consultanți străini cu salarii de 15.000 de euro pe lună, reclamă, filme de prezentare, evenimente culturale, scopul declarat fiind acela de a câștiga competiția privind desemnarea orașului drept capitală europeană a culturii în anul 2021.

Un raport al Curţii de Conturi arăta că mai multe evenimente, printre care chermeza de la Bruxelles, Balul Ambasadorilor de la Atheneul Român sau cazările și mesele la hotelurile din Craiova au fost finanțate nelegal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.