Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou incident în spitalul groazei: Bătrână decedată după ce a căzut de pe targă

targa

Un nou incident a avut loc la Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unitate medicală care a primit numele de "spitalul groazei" în urma scnadalurilor din ultimii ani. Poliția a deschis un dosar penal după moartea suspectă a unei paciente care a fost scăpată de pe targă când era dusă să facă o investigație tomografică.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două săptămâni, dar conducerea unității nu a fost anunțată, toată povestea rămând secretă pe secția de Neurologie. Femeia a decedat ulterior, la numai 48 de ore distanță de la accident. Pentru că moartea ei a fost considerată suspectă, cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Prahova.

Purtătorul de cuvânt al SJU, dr. Andrei Ilinca afirmă că femeia nu ar fi murit din cauza unor traumatisme, ci pentru că avea probleme neurologice și alte afecțiuni cronice. "Abia astăzi am aflat de incident, dar nu există suspiciunea că moartea s-ar fi datorat accidentului nefericit. Avem dovezi de la SML Prahova, în acest sens", a declarat medicul, potrivit presei locale.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești este obligată, însă, să deschidă la rândul său o anchetă administrativă. Confirmăm că avem în lucru un dosar penal pentru ucidere din culpă. Femeia de aproape 80 de ani a fost internată pe 23 septembrie și scăpată de pe targă a doua zi", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Prahova, Alexandru Ursu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.