Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou Institut Regional de Medicină Cardiovasculară va fi construit la Iași, anunță Costel Alexe

Inquam Photos / Octav Ganea
costel alexe

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a anunțat că în județul Iași va fi construit un nou Institut Regional de Medicină Cardiovasculară. Proiectul a fost aprobat de consilierii ieșeni și va fi realizat în localitatea Miroslava cu fonduri europene obținute de Guvernul României.

Proiectul de asociere a fost dezbătut și aprobat de toți consilierii județeni din Iași. Noul Institut Regional de Medicină Cardiovasculară va fi construit în localitatea Miroslava, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Raluca Turcan, un nou val de critici dure la adresa PSD: ‘A lăsat Guvernul PNL fără mijloace legale de protecție a sănătății publice’

Actualul institut de boli cardiovasculare din Iași este supraaglomerat deoarece deserverște peste cinci milioane de oameni din cele opt județe ale Moldovei.

La ședința de Consiliu Județean a participat și profesorul Grigore Tinică, managerul institutului și promotorul proiectului. Subiectul a fost dezbătut zilele trecute și la Ministerul Fondurilor Europene. Ministrul Marcel Boloș a fost de acord să includă proiectul pe lista obiectivelor cu finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență al Uniunii Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.