Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou maxim pentru Bitcoin: Valoarea criptomonedei a ajuns la aproape 11.204 dolari

Bitcoin

Investitorii spun că infrastructura e suficient de matură şi de stabilă și, acum, chiar şi instituţiile financiare deţin Bitcoin. Specialiştii se aşteaptă ca această creştere să continue.

Bitcoin revine puternic, cu o creştere de 13% în doar 24 de ore. Valoarea criptomonedei a ajuns la aproape 11.204 dolari, maximul ultimelor 6 luni, potrivit mediafax.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 97: S-a deschis cel mai mare bordel politic, la Capitală

E o confirmare a faptului că infrastructura e suficient de matură şi stabilă şi că interesul pentru tehnologie al investitorilor este în creştere. Mai mult decât atât, instituţiile financiare cumpără şi depozitează Bitcoin, ceea ce dă un semnal foarte bun către piaţa de criptomonede.

„Sunt mai mulţi factori care duc la creşterea preţului. Cel mai important dintre aceştia este că Bitcoin-ul este un asset foarte rar, pe care, în curând ne vom dori să-l mai găsim la vânzare, însă va fi foarte dificil. Acest lucru, coroborat cu faptul că anul acesta a avut loc un nou Bitcoin Halving, ceea ce înseamnă că numărul de Bitcoini noi care apar pe piaţă s-a înjumătăţit, este un eveniment care are loc odată la aproximativ 4 ani de zile. Cred că duce la creşterea preţului. O să mai crească. Acum este 11.000 şi, din punctul meu de vedere, preţul Bitcoinului nu se va opri aici”, este de părere George Rotariu, CEO Bitcoin România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.