Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou-născut prematur, în vărstă de trei luni, a fost adus cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie” București

elicopter smurd

Un nou-născut prematur, în vârstă de trei luni, a fost adus cu un elicopter SMURD de la Constanța la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie” București pentru continuarea investigațiilor medicale.

„O nouă intervenție pentru salvarea unui nou-născut. În urmă cu puțin timp, un elicopter SMURD al Inspectoratului General de Aviație al MAI care a decolat de la Constanța, a aterizat la București. Misiunea de salvare a presupus preluarea unui nou-născut prematur, în vârstă de trei luni, de la secția de neonatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța și transportarea, pe cale aeriană, la București”, anunță Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, notează Mediafax.

Bebelușul a fost preluat de o echipă medicală formată din doi medici, asistent medical și doi paramedici-pompieri și transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie” București pentru continuarea investigațiilor medicale.

„Misiunile de acest tip sunt un alt exemplu concret de funcționare a sistemului integrat de urgență”, încheie DSU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.