Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou ȘOC la Casa Albă! Ministrul Transporturilor A DEMISIONAT: 'Un eveniment traumatizant. M-a tulburat atât de mult încât nu pot să îl ignor'

trump

Secretarul american al Transporturilor, Elaine Chao, şi-a anunţat joi demisia, invocând ''îngrijorarea'' faţă de violenţele de la Capitoliu comise miercuri de către susţinători ai preşedintelui în exerciţiu Donald Trump, relatează AFP.

''Ţara noastră a trăit un eveniment traumatizant, total evitabil (...) care m-a tulburat atât de mult încât nu pot să îl ignor'', a afirmat, potrivit unui comunicat, soţia liderului senatorilor republicani Mitch McConnell, scrie agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Realitatea PLUS, după atacul la CTP! ‘O zdreanță, o gioarsă’

Elaine Chao este primul membru al cabinetului Donald Trump care şi-a anunţat demisia după violenţele comise miercuri în incinta Capitoliului.

Demisia sa a fost salutată de aleşii democraţi, care cer îndepărtarea de la putere a preşedintelui în exerciţiu Donald Trump după violenţe comise de susţinători ai acestuia.

Citește și: Ciprian Ciucu sare la gâtul lui Nicușor Dan: ‘Aștept să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie’

Patru persoane au decedat şi 52 au fost arestate după ce sute de susţinători ai lui Donald Trump au luat cu asalt, miercuri, Capitoliul din Washington într-o tentativă de a opri procedura de validare a victoriei democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, confruntându-se cu poliţia pe holurile Congresului american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.