Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou politician din Republica Moldova are probleme cu justiția. Marina Tauber a fost plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile

stiri.md
marina tauber

Deputata Partidului Șor, din Republica Moldova, Marina Tauber a fost plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă de către magistrații Curții de Apel Chișinău, asta după ce, pe 21 octombrie, procurorul de caz a contestat cu recurs încheierea instanței de judecată prin care Tauber a trecut sub control judiciar din arest la domiciliu, transmite Tv8.md.

Pe 18 octombrie, parlamentara Marina Tauber, vizată în două cauze penale pornite pe faptul „acceptării cu bună-știință a finanțării partidului din partea unui grup criminal organizat” și „falsificării raportului privind gestiunea financiară a Partidului Politic „Șor”, a fost plasată sub control judiciar. Asta după ce instanța a admis parțial demersul procurorilor.

La doar două zile după ce magistrații au trecut-o pe Tauber din arest la domiciliu sub control judiciar, procurorii au decis că deputata are interdicție de a părăsi municipiul Chișinău. De cealaltă parte, avocații au declarat că odată cu introducerea restricției, în privința ei s-a comis un abuz și vor contesta decizia în instanța superioară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.