Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou post al Jandarmeriei montane, inaugurat la Soveja

digi24.ro
jandarmerie

Un nou post de Jandarmerie montană aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea a fost inaugurat, joi, în staţiunea Soveja, potrivit Agerpres.

"Postul de Jandarmerie montană de la Soveja a fost înfiinţat încă din 2005, dar a funcţionat într-un spaţiu impropriu. Acum, Primăria Soveja ne-a oferit un spaţiu şi astfel ne-am mutat în locaţia nouă. Postul este deservit de şase jandarmi montani, care patrulează pe traseele montane şi intervin pentru căutarea persoanelor dispărute", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IJJ Vrancea, Florin Sima.

Cu ocazia inaugurării noii locaţii a Jandarmeriei montane de la Soveja, au fost avansaţi în grad mai mulţi jandarmi vrânceni, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor centrale şi locale, precum şi ai şefilor structurilor din Ministerul Afacerilor Interne.

În Vrancea sunt organizate două posturi de jandarmi montani în principalele zone turistice ale judeţului, la Soveja şi la Lepşa.

Pe parcursul anului trecut, jandarmii montani au fost solicitaţi pentru cinci intervenţii în zonele de competenţă pentru căutarea unor persoane rătăcite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.