Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou RECORD: Localitatea din România în care rata de incidență este de aproape 30 la mie

Time of Israel
test coronavirus COVID

Localitatea Topiţa din comuna Topliţa, judeţul Hunedoara, intră în carantină, de marţi, de la ora 08.00, după ce incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a ajuns la 27,32 la mie.

”Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă-Hunedoara, convocat de prefectul judeţului, Călin-Petru Marian, a decis în această seară, să instituie începând cu data de 05 ianuarie 2021, pentru o perioadă de 14 zile, carantinarea zonală în localitatea Topiţa aparţinătoare comunei Topliţa judeţul Hunedoara”, a anunţat, luni seară, Prefectura Hunedoara.

Citește și: Sorin Cîmpeanu vine cu noi detalii despre deschiderea școlilor: ‘Până la jumătatea lunii ianuarie nu cred că cineva responsabil poate promite o decizie’

Sursa citată a precizat că măsura a fost luată în urma analizei situaţiei epidemiologice generată de coronavirusul SARS-CoV-2, având ca rezultat o incidenţă a cazurilor active de 27,32 la 1000 locuitori.

”Potrivit medicilor specialişti, riscul epidemiologic este de o gravitate maximă, în cazul în care nu se respectă măsurile legale în vigoare”, a mai transmis Prefectura Hunedoara, scrie news.ro.

Citește și: Situație dificilă pentru fostul ministru PNL al Mediului, Costel Alexe: Procurorii DNA cer urmărirea acestuia pentru luare de mită

Localitatea va intra în carantină, marţi, la ora 08.00, până în data de 19.01.2021, ora 08.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.