Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou regres pentru Binance în planurile sale de expansiune europeană! Schimbul cripto retrage cererea de licență în Germania

binance

Binance și-a retras cererea de licență de custodie a criptomonedei în Germania. Bursa și-a confirmat retragerea la aproape o lună după rapoartele de respingeri din partea Autorității Federale de Supraveghere Financiară din Germania (BaFin). Mișcarea vine pe fondul unor rapoarte conform cărora schimbul s-a confruntat cu respingerea autorităților de reglementare, conform cointelegraph.com.

Pe 29 iunie, BaFin a respins licența de custodie a schimbului de criptomonede . Cu toate acestea, la momentul respectiv, nu era clar dacă autoritatea de reglementare a respins oficial cererea Binance sau dacă a informat verbal compania. Cu toate acestea, Binance a confirmat acum că și-a retras oficial cererea de licență.

Un purtător de cuvânt de la Binance a declarat pentru Cointelegraph că intenționează să solicite din nou o licență în Germania, modificările aplicației sale reflectând schimbările din mediul de reglementare:

Binance confirmă că și-a retras în mod proactiv aplicația BaFin. Situația, atât pe piața globală, cât și pe reglementare, s-a schimbat semnificativ. Binance încă intenționează să solicite o licență adecvată în Germania, dar este esențial ca depunerea noastră să reflecte cu acuratețe aceste modificări.”

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a declarat că se va concentra pe a se conforma cu reglementările Uniunii Europene privind piețele de cripto-active (MiCA) pentru a-și oferi serviciile în țările europene. Cu toate acestea, planurile sale de expansiune europeană au suferit un regres pe fondul problemelor sale de reglementare din Statele Unite.

Bursa cripto se confruntă cu mai multe investigații în SUA din partea autorităților de reglementare financiare. Schimbul cripto este, de asemenea, investigat în Franța de la începutul anului 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.