Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou SCANDAL la trupele speciale ale Poliției Române: încărcător cu ȘASE cartușe, FURAT din dotarea SAS Mureș

www.ziuanews.ro
mascati

Un încărcător cu şase cartuşe a dispărut din dotarea Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş, iar conducerea Poliţiei Judeţene a demarat o anchetă. Este cel de-al doilea scandal din cadrul trupelor speciale, după ce în urmă cu câteva săptămâni mascații din Iași și-au reclamat șeful că îi pune să se bată între ei, să aibă o dietă strictă și să alerge 10 km, lucruri practicate însă fără obiecții de luptători SAS din cadrul inspectoratelor din alte județe.

Citește și: Dincă bagă anchetatorii ÎN SPERIEȚI: Criminalul din Caracal are tendințe sinucigașe

”La data de 24 septembrie, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a fost sesizată cu privire la faptul că la nivelul Serviciului pentru Acţiuni Speciale s-a constatat lipsa unui încărcător prevăzut cu 6 cartuşe. În consecinţă, la aceeaşi dată au fost dispuse măsuri de verificare, fiind constatată lipsa unui încărcător prevăzut cu 6 cartuşe de calibru 9×18 mm, aferente unui pistol aflat în dotarea unui luptător din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş”, a transmis, luni, Poliţia Judeţeană Mureş, conform News.ro.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu, în vederea identificării bunurilor şi a lămuririi situaţiei de fapt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.