Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou scandal lovește Ferma Dacilor. Un localnic îl acuză pe Dinicu de faptul că a construit complexul pe terenul său, ilegal

Gandul.ro
ferma dacilor cornel dinicu

Un localnic din Gura Vadului susține că Ferma Dacilor a fost construită ilegal, pe o bucată din terenul său. Bărbatul spune că se află în proces cu primăria.

Corneliu Papina, un localnic din Gura Vadului, îl acuză pe Cornel Dinicu, patronul Ferma Dacilor, că a construit complexul pe o parte din terenul său.

Bărbatul susține că în acea zonă el deține două hectare de teren și că Cornel Dinicu i-ar fi ocupat ilegal 1.500 de metri, din terenul său, loc pe care a construit Ferma Dacilor.

Corneliu Papina a precizat, la Antena 3, că acest lucru ar fi fost făcut cu ajutorul primarilor din ultima perioadă și că în prezent se află în proces cu primăria Gura Vadului pentru acest lucru.

Între timp, primarul actual al comunei Gura Vadului, cât şi fostul edil, dar şi un funcționar sunt cercetaţi în dosarul Ferma Dacilor.

Procurorii au mai stabilit că atât primarul actual al comunei Gura Vadului, Nicolae Marius Sora, cât și fostul primar, Constantin Lungu, dar și un funcționar din primărie au emis certificate de atestare a extinderii construcției, omițând să verifice îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege.

Cei trei sunt cercetați acum pentru fals intelectual și abuz în serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.