Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou SCANDAL SEXUAL la Brigada Rutieră, unde lucra și polițistul-pedofil: Un agent a pretins favoruri sexuale de la o șoferiță

romaniatv.net
hartuire sexuala

Poliţia Rutieră e zguduită de un nou scandal sexual după cazul poliţiştului pedofil. De această dată, este vorba de un caz de hărţuire. Este vorba despre un agent de la biroul de accident ușoare care este acuzat că ar fi pretins favoruri sexuale unei şoferițe pentru a nu-i suspenda permisul de conducere după un accident. Discuţia agentului cu victima sa a avut loc chiar în biroul poliţistului. Trimis în judecată de procurorii bucureșteni, agentul susține că acuzaţiile femeii sunt neîntemeiate, conform TVR.

Citește și: Mare atenție! Cum fentează dezvoltatorii imobiliari legea prin programul Prima Casă

Pe 27 aprilie 2017 la Biroul Accidente Ușoare al Poliției Rutiere București s-a prezentat o femeie care a provocat un accident. În timpul discuţiilor, polițistul Gabriel Perju i-a vorbit despre amendă şi suspendarea permisului de conducere. Dar i-ar fi propus şi o soluţie favorabilă în schimbul unor favoruri sexuale. Procurorii care au preluat dosarul au aflat şi detalii.

Citește și: S-a aflat! Care este prețul real pe care Hagi l-a plătit pentru fiul său, Fiorentinei

În apărarea sa, agentul Gabriel Perju spune că lucrurile nu stau chiar așa și că în ziua respectivă au avut loc două vizite ale femeii la sediul brigăzii rutiere. A doua oară discuția a fost înregistrată. "A avut loc prima discuţie în care eu am vorbit despre amenzi și dumneaiei a venit cu propuneri. În cea de-a doua discuţie dumneaei m-a provocat să spun anumite lucruri pentru a da de înţeles că eu susţin acest lucru. Nu mi-am dat seama că dumneaei înregistrează deşi s-a ţinut după mine o perioadă destul de lungă. La un moment dat am ieşit din birou pentru că deja nu mai vroia să plece. Eu tot îmi găseam de lucru.", spune agentul de poliție Gabriel Perju.

Citește și: Dan Negru a spus tot! Unde a făcut luna de miere și cine i-a făcut cadou vacanța de lux

A urmat un nou episod între cei doi, pe trotuarul din fața Brigăzii rutiere. Contactată, persoana care se consideră vătămată, a spus că nu vrea să facă declarații legate de acest caz. Între timp, polițistul a plecat de la Brigada Rutieră la o secție de poliție din București și în prezent este pus la dispoziția unității. Procurorii l-au trimis în judecată cu acuzația de folosire abuzivă a funcției în scop sexual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.