Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou serial de animaţie 'Războiul Stelelor: Aventurile Tinerilor Jedi' se lansează pe Disney Junior pe 4 mai, de Ziua Războiul Stelelor

Star Wars

Un nou serial de animaţie „Războiul Stelelor: Aventurile Tinerilor Jedi” se lansează pe Disney Junior pe 4 mai, de Ziua Războiul Stelelor. Serialul se adresează copiilor cu vârste între 3-7 ani şi prezintă povestea unor tineri Jedi care pornesc în aventuri distractive şi captivante în timp ce explorează galaxia, conform news.ro.

Prietenia, simţul responsabilităţii sau loialitatea sunt doar câteva dintre valorile pe care personajele din serial, şi odată cu ele cei mai tineri telespectatori, le vor învăţa de la legendarul Maestru Yoda.

Este primul serial pentru preşcolari de la Lucasfilm şi debutează cu 2 episoade pe 4 mai la ora 19.30, urmând ca noi episoade să fie difuzate în fiecare weekend de la 9.30 la Disney Junior.

Noul serial le face cunoştinţă telespectatorilor cu tinerii Kai, Lys şi Nubs, elevi ai şcolii Jedi, care urmează un antrenament condus de Maestrul Yoda. Aceştia sunt însoţiţi de prietenul lor Nash, care este pilotul navei "Crimson Hawk". Împreună, eroii fac faţă provocărilor pe care le întâlnesc, amintindu-şi tot ce au învăţat în şcoala Jedi. În fiecare episod, grupul de prieteni ajută personajele pe care le întâlnesc şi, în acelaşi timp, învaţă lecţii importante despre valori precum prietenia, munca în echipă, responsabilitate, curaj şi speranţă. Serialul de animaţie pune în lumina reflectoarelor personaje care fac alegerile corecte, dar prezintă şi pericolele pe care le presupune luarea unor decizii greşite. Serialul de 25 de episoade le va permite telespectatorilor să trăiască aventuri uimitoare şi pozitive datorită poveştilor surprinzătoare şi a elementelor vizuale atractive.

Generaţii la rând au crescut vizionând filmele şi serialele Războiul Stelelor. Acum, serialul „Războiul Stelelor: Aventurile Tinerilor Jedi” le oferă şi preşcolarilor şansa de a se îndrăgosti de această lume, iar părinţilor le oferă siguranţa că acest univers cunoscut lor le va fi prezentat celor mici într-un mod interesant şi adecvat vârstei lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.