Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou serial pe Netlflix - Away, cu Hilary Swank, va avea premiera în 4 septembrie

cinemagia.ro
Hilary swank

Serialul Netflix "Away", creat de Andrew Hinderaker, dramă care celebrează progresele pe care le pot realiza oamenii, precum şi sacrificiile personale pe care sunt nevoiţi să le facă pentru a merge pe acest drum, va putea fi văzut din 4 septembrie, potrivit news.ro.

În timp ce se pregăteşte să conducă un echipaj internaţional în prima misiune pe Marte, astronauta americană Emma Green (Hilary Swank) trebuie să se împace cu decizia de a-şi lăsa în urmă soţul (Josh Charles) şi fiica adolescentă (Talitha Bateman), atunci când amândoi au mai multă nevoie de ea. În timp ce călătoria în spaţiu a membrilor echipajului devine mai intensă, dinamica relaţiilor dintre ei şi efectele distanţei faţă de cei apropiaţi rămaşi pe Pământ devin din ce în ce mai complexe.

Producătorii executivi ai serialului sunt: Jessica Goldberg, Matt Reeves, Jason Katims, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan, Andrew Hinderaker, Jeni Mulein şi Michelle Lee.

Citește și: CAB LUNGEȘTE CHINUL șefilor Jandarmeriei - Respinge excepția lui Cucoș și trimite dosarul redeschiderii anchetei 10 august la Tribunalul București

Emma Green (Hilary Swank) este o astronaută americană şi fost pilot al Marinei. Ea este comandantul primei misiuni pe Marte.

Matt Logan (Josh Charles) este un inginer NASA. El se confruntă cu provocările deja enorme de a face faţă misiunii de acasă, în timp ce încearcă să îşi crească fiica adolescentă pe cont propriu.

Alexis “Lex” Logan (Talitha Bateman), în vârstă de 15 ani, este fiica astronauţilor Emma Green şi Matt Logan. La fel ca tatăl ei, Lex o susţine şi este mândră de misiunea de trei ani a mamei sale. Ea se luptă cu dilemele adolescenţei.

Din distribuţie mai fac parte: Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki, Vivian Wu, Monique Curnen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.