Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou sprijin! Încă o grădiniţă renovată de Guvernul României a fost inaugurată in Republica Moldova!

gradinita

Noi investiţii româneşti în Republica Moldova. Guvernul României a dotat cu echipamente grădinița nr.140 „Ion Creangă” din comuna Băcioi, redeschisă astăzi, recent. Instituția de educație timpurie este una din cele aproape 1000 instituții care au beneficiat de ajutorul necondiționat al statului român. 160 de micuți sunt așteptați în noua grădiniță în cele 7 grupe, inclusiv, una de creșă.

„Este un excelent prilej de a sublinia faptul că Guvernul României a fost este și va fi întotdeauna alături de cetățenii R.Moldova. Ce am făcut în această grădiniță este parte a unui program care a cuprins aproape 1000 grădinițe pe întreg teritoriul R.Moldova și mă bucur nespus că acest program s-a apropiat și de Chișinău. Un astfel de program este important din mai multe considerente, nu numai pentru micuți, dar beneficiile sunt pentru întrega familie”, a declarat Daniel Ioniță în cadrul evenimentului.
„Grație unei bune cooperări între Administrația Publică Locală a comunei Băcioi, administrația mun. Chișinău, dar și cu aportul frățesc al Guvernului României, am soluționat această problemă a lipsei locurilor la grădinițele din comuna Băcioi. Instituția va asigura și noi locuri de muncă pentru localnici, care într-o echipă de 41 de persoane vor garanta prima treaptă a sistemului de educație și instruire pentru micuții de la 3 la 6 ani.  Aduc sincere mulțumiri Guvernului României, pentru spirjinul și suportul necondiționat, constant, oferit R.Moldova”, a spus primarul comunei Băcioi, Ilie Leahu. Sursa: libertv.md

 

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.