Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou thriller, pregătit de regizorul David Fincher cu scenaristul filmului 'Seven'

mediafax.ro
film

Regizorul David Fincher, cunoscut pentru thrillere, va colabora cu Andrew Kevin Walker, semnatar al scenariului pentru "Seven". Michael Fassbender este în negocieri pentru a se alătura proiectului, scrie Deadline, potrivit news.ro.

Potrivit informaţiilor site-ului de specialitate Deadline, Fincher a semnat pentru regia filmului "The Killer". Un proiect care îi permite să reia colaborarea cu scenaristul Andrew Kevin Walker, cunoscut pentru "Seven" (1995).

"The Killer" este adaptarea unei benzi desenate franceze, "Le Tueur", imaginată de Matz (text) şi Luc Jacamon (desenator) şi publicată de editura Casterman. Această serie lansată în 1998 şi formată din 13 volume urmăreşte stările de spririt ale unui ucigaş profesionist, prezentat de creatorii săi drept "un bărbat solitar şi rece, metodic şi conştiincios, care nu are scrupule sau regrete".

Citește și: ALERTĂ - Parlamentul a deblocat angajările la stat: Posturile vacante din administrația publică centrală și locală pot fi scoase la concurs

Fincher a lansat anul trecut "Mank", primul său film în şase ani. Această operă foarte personală, scrisă de tatăl lui Fincher în anii 1980 şi 1990, creionează portretul lui Herman Mankiewicz, scenarist de geniu cunoscut în special pentru "Cetăţeanul Kane" al lui Orson Welles.

Fincher a evocat acum câteva luni pentru The Telegraph un alt proiect la care lucrează: un serial despre "cancel culture", adică cultura boicotului şi a anulării, care constă în a discredita public unul sau mai mulţi indivizi al căror comportament este considerat problematic.

De-a lungul ultimilor ani, David Fincher a încercat să dezvolte mai multe proiecte de seriale, între care unul despre anii săi ca regizor de videoclipuri în anii 1980. Aceste proiecte nu s-au concretizat şi Fincher lucrează exclusiv cu Netflix.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.