Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou val de ger lovește România săptămâna viitoare

Radu Pop
Twitter
ninsoare ninge zapada

Vremea va face probleme pe tot parcursul acestui weekend, având în vedere că nu mai puțin de 20 de județe se află sub avertizare de vreme rea, iar de săptămâna viitoare temperaturile vor scădea.

„Este vreme rea într-adevăr, în zonele montane, acolo unde vântul prezintă intensificări cu rafale mai mari pe creste, la altitudini de peste 1.700 de metri rafale de 90-110-120 km/h. Mai mult decât atât, tot în zonele montane ninge și va ninge pe tot parcursul zilei, astfel încât va fi viscol, vizibilitate mult redusă și, evident, se va depune un nou strat de zăpadă, pentru că în zonele montane, la altitudini mai mari încă avem un strat de zăpadă destul de consistent”, a spus meteorologul ANM Alina Șerban, sâmbătă, la Antena 3

„Pentru intervalul următor, sub aspect termic se mai răcește puțin. Acest tablou termic se va menține cumva sau poate ușor mai scăzut la începutul săptămânii viitoare, iar minimele vor fi și ele în scădere, vor deveni negative în toată țara, iar duminică spre luni şi luni spre marți, foarte probabil să vorbim de ger", a completat meteorologul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.