Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un număr de 20 de firme din Oradea au beneficiat de reducerea impozitului ca urmare a întreruperii activităților economice pe perioada stării de urgență

taxe si impozite

Un număr de 20 de firme din Oradea au beneficiat de reducerea impozitului ca urmare a întreruperii activităților economice pe perioada stării de urgență, din cauza COVID-19, anunță MEDIAFAX.

Primăria Oradea anunță că valoarea reducerilor acordate la plata impozitului/taxei pe clădiri este de aproape 430.000 de lei.

Citește și: Alexandru Rafila a reacționat după decizia CCR: Cred că trebuie să ne concentrăm puțin să învățăm, să educăm oamenii, să insistăm asupra măsurilor preventive pe care trebuie să le luăm

Proprietarii spațiilor comerciale și/sau firmelor care au avut întreruptă activitatea economică pe perioada stării de urgență pot depune beneficia de reducerea impozitului pe clădiri aferent anului 2020 cu o cotă de 20%.

„Facilitatea este acordată dacă în perioada pentru care s-a instituit starea de urgenţă, ca urmare a efectelor epidemiei coronavirusului COVID-19, proprietarii sau utilizatorii clădirilor au fost obligaţi, potrivit legii, să îşi întrerupă total activitatea economică”, au spus reprezentanții Primăriei Oradea.

Citește și: EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

De asemenea, o altă facilitate acordată agenților economici cu activitatea întreruptă din cauza COVID este scutirea de la plata taxei lunare pe clădiri datorate primăriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.