Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un număr de 33 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate în ultimele 24 de ore de către poliţişti la Bolintin Vale

politie bun

Un număr de 33 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 23.240 de lei, au fost aplicate în ultimele 24 de ore de poliţiştii giurgiuveni, în urma unei acţiuni cu efective mărite în zona oraşului Bolintin Vale.

Potrivit IPJ Giurgiu, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfăşurat o acţiune cu efective mărite, în zona oraşului Bolintin-Vale, secţiilor arondate acestei localităţi, precum şi pe raza de competenţă a secţiilor rurale nr. 4 Ghimpaţi şi nr.6 Mihăileşti, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc, prevenirea faptelor contra patrimoniului şi respectarea legislaţiei la regimul rutier.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 23.240 de lei, dintre care 21 referitoare la O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la Legea nr.61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şapte la Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi trei pentru alte încălcări ale normelor legale, precizează un comunicat al IPJ Giurgiu.

În cadrul acţiunii, au fost legitimate 167 de persoane, controlate 123 de autovehicule şi verificate 13 societăţi comerciale, potrivit Agerpres.ro.

De asemenea, în intervalul de referinţă, poliţiştii au depistat, pe DN 61, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea un autovehicul, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii giurgiuveni vor acţiona în continuare pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, a menţionat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.