Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un număr de 94 de sancţiuni în valoare de 3.750 de lei au fost aplicate de poliţiştii giurgiuveni pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală

Un număr de 94 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.750 de lei au fost aplicate vineri de poliţiştii giurgiuveni pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au desfăşurat, în sistem integrat, noi acţiuni de control cu privire la respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Activităţile sunt desfăşurate zilnic pentru siguranţa cetăţenilor, iar în ultimele 24 de ore au fost angrenate în aceste acţiuni un număr de 120 de forţe de ordine care au aplicat 94 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în cuantum de 3.750 de lei", se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Giurgiu, potrivit AGERPRES.

Citește și: Gabriela Firea, un nou atac crunt la adresa Guvernului Orban: ‘Deschideți școlile! Testați copiii și profesorii! Izolați focarele! Aveți cu ce! V-am lasat stocuri, rezerve, spitale dotate, tot ce trebuie!’

În cadrul acestor acţiuni au fost legitimate peste 690 de persoane şi au fost efectuate controale în 45 de societăţi comerciale, iar pentru ca deplasările efectuate cu mijloacele de transport public în comun să se realizeze în condiţii de siguranţă, poliţiştii au controlat 216 de astfel de autovehicule.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.