Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nume celebru intră în politică

Inquam Photos / George Calin
doina gradea

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) a anunțat că Doina Gradea, fost președinte-director general al Societății Române de Televiziune, s-a alăturat umaniștilor. Decizia de a intra în politică este una firească, afirmă Doina Gradea.

„Este un pas important în viața mea, o nouă provocare ce vine logic după ani de muncă și o experiență pe măsură în serviciul public. România, clasa ei politică, au nevoie de specialiști, de profesioniști, care să ofere soluții clare și viziune, care nu pot veni decât de la oameni care au dovedit că au aceste aptitudini. Timpul politrucilor a trecut, am văzut destul de clar că se pricep doar la vorbe, promisiuni și mai ales scandal. PUSL este partidul care oferă soluții concrete pentru problemele țării și oameni competenți care să le rezolve”, a precizat Doina Gradea.

Numele Doinei Gradea, care are o carieră de peste 30 de ani în media, este asociat, cel mai recent, cu mandatul său în fruntea TVR, instituție pe care a condus-o timp de patru ani. Cea mai importantă realizare din acea perioadă a fost trecerea de la emisia SD la cea HD pentru toate posturile televiziunii naționale. De altfel, în mandatul său au fost făcute cele mai importante investiții în TVR din ultimele două decade. Doina Gradea a mai lucrat pentru Mediafax, a fost unul dintre cei care au pus bazele Pro TV și a condus timp de 10 ani Pro TV Internațional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.