Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer a intrat într-o ambulanță: Sunt 6 victime

Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce duminică, la intrarea în Iaşi, un şofer nu a acordat prioritate unei ambulanţe, patru dintre victime fiind din autospeciala medicală.

Ana Maria Spiridon, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a declarat pentru AGERPRES că un tânăr de 27 de ani s-a ales cu dosar penal, deoarece nu a acordat prioritate unei ambulanţe care circula cu semnalele acustice şi luminoase pornite.

Citește și: Lovitură dură pentru Guvern! Iată ce a cerut Comisia Europeană

Potrivit sursei citate, la intrarea în Iaşi, ambulanţa, care venea de la Valea Lupului cu intenţia de a ajunge spre bulevardul Independenţei, a trecut pe culoarea roşie a semaforului având semnalele acustice şi luminoase pornite. Un tânăr aflat la semafor nu a acordat prioritate salvării.

În urma testării cu alcooltestul s-a constatat că niciunul dintre şoferi nu a consumat băuturi alcoolice.

Citește și: Nu trebuie să faci nimic și primești mii de lei! Iată unde se întâmplă asta

În urma impactului, şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Dianei Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, ambulanţierul, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost preluat de o altă autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi şi transportat la Spitalul ''Sf. Spiridon'', întrucât prezenta o contuzie toracică.

Citește și: Erau idolii adolescenților, dar puțini au mai auzit de ei! Cu ce se ocupă actorii din Liceenii

Şoferul maşinii care a provocat accidentul, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a fost transportat la acelaşi spital cu o ambulanţă tip B2, întrucât avea o contuzie la nivelul genunchiului drept.

Cea de-a treia persoană implicată în accident, în vârstă de 20 de ani, care se afla în dreapta şoferului autoturismului, a fost preluată de un echipaj de prim ajutor şi transferată la Spitalul de Neurochirurgie, deoarece a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierdere a stării de conştienţă şi prezenta un hematom parietal drept.

Citește și: Gabriela Firea a vorbit despre candidatura la prezidențiale! Ce planuri are aceasta

Medicul de pe ambulanţa implicată în accident, în vârstă de 52 de ani, a refuzat transportul la spital, deşi a suferit o contuzie la nivelul genunchiului stâng. La rândul său, asistentul medical de pe ambulanţă, în vârstă de 40 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea stării de conştienţă, s-a ales cu escoriaţii punctiforme în zona fronto-temporală stângă, contuzie toracică. A refuzat să meargă la spital.

O femeie de 46 de ani, care însoţea bolnava din ambulanţă, s-a ales cu un atac de panică şi prezintă o contuzie toracică. Femeia a refuzat la rândul său preluarea şi transportul la spital.

Citește și: S-a aflat! Cine este și cu ce se ocupă fosta iubită a lui Andi Moisescu-Este milionară .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.