Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer beat a ucis două persoane, după ce a pierdut controlul volanului: un bărbat și pe fata acestuia; alte trei persoane au fost rănite

http://www.trevisotoday.it/
Accident rutier Italia, români

Un bărbat de 38 de ani şi o fetiţă de patru luni au murit, joi, în urma unui accident rutier produs pe un drum judeţean din Brăila, după ce un autoturism condus de un bărbat fără permis şi aflat sub influenţa alcoolului s-a ciocnit cu un TIR şi s-a răsturnat în şanţ. Alte trei persoane, între care o fetiţă de cinci ani, au fost rănite, relatează News.ro.

Citește și: SCENE INCREDIBILE la Valea Uzului: Românii i-au depășit pe cei 1.000 de maghiari, care sunt escortați de jandarmi

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Brăila, un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism pe DJ 203 Ulmu - Vultureni, iar la un moment dat a scăpat maşina de sub control. Autoturismul a lovit un TIR în partea lateral stânga, după care a ajuns în şanţul din partea opusă sensului de mers, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului, au murit un bărbat de 38 de ani aflat în autoturism şi o fetiţă de 4 luni, aceasta fiind copilul şoferului. De asemenea, au fost rănite trei persoane: şoferul autoturismului, soţia acestuia şi cea de-a doua fiică a lor, de 5 ani. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Brăila. Conform Poliţiei Judeţene, şoferul autoturismului care a provocat accidentul nu are permis de conducere şi s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.