Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer de autobuz a fost fotografiat când bea alcool la volan

ziare.com
soferi

Un şofer de autobuz din Constanţa a fost fotografiat de pasageri când bea alcool la volan, în timpul cursei. Conducătorul auto în vârstă de 56 de ani, aflat duminică, 10 februarie, la volanul autobuzului pe ruta 5-40, și-a potolit setea cu o băutură alcoolică cu suc de mere, scrie observator.tv.

Călătorii nu au ezitat să-l fotografieze pe șofer, arătându-se indignați de gestul acestuia, scrie Replica. Imaginile au ajuns și în posesia direcorului Bogdan Niță, care a trimis în teren o echipă specializată în testarea cu aparatul Drager. Rezultatul arată că, într-adevăr, în sticlă nu se afla apă ori ceai, ci chiar băutură ce conține 4,5 % alcool.
Citește și: Sibiu: Două femei au fost grav rănite într-un accident rutier

Bărbatul riscă să-și piardă locul de muncă. "Echipa noastră de asistență a mers în trafic, acolo unde se afla autobuzul condus de conducătorul auto fotografiat, l-au testat cu aparatul Drager, un etilometru exact ca cel folosit de polițiști, un aparat omologat. Echipa noastră l-a testat, rezultatul măsurării arată 0,04 mg/l. A fost coborât de la volan, urmează ca o comisie să urmeze procedura uzuală pentru această situație. Riscă să i se desfacă contractul de muncă. A dat declarație, a recunoscut că a băut dintr-o sticlă de cidru. Nu este normal să se întâmple acest lucru. Vom avea o reacție cât se poate de fermă. De când sunt eu manager la RATC e prima oară când se întâmplă așa ceva. Nu s-a mai întâmplat până acum.”, a spus, pentru Replica, Bogdan Niță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.