Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ofițer DIPI a împuşcat doi oameni. Acesta a fost REȚINUT / UPDATE

pistol arma

UPDATE: Ofiţerul din cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) Argeş, suspectat că a incendiat apartamentul din Piteşti în care locuia şi a rănit prin împuşcare două persoane, printre care un agent de poliţie, a fost reţinut şi va fi prezentat vineri în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

După ce s-a certat cu iubita, un poliţist de la DIPI a incendiat un apartament din Piteşti, în noaptea de joi spre vineri, iar la apariţia forţelor de ordine, bărbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a tras 7 focuri de armă, rănind o femeie şi un poliţist, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potirvit anchetatorilor incidentul a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, într-un imobil situat pe strada Livezilor din Piteşti.

Bărbatul, ofiţer în cadrul Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI), se afla în apartamentul în care iubita sa locuia cu chirie.

După o ceartă cu iubita, poliţistul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a incendiat apartamentul, din care iubita tocmai plecase ca urmare a scandalului.

DIICOT copiază masiv DNA: Un fost judecător și un afacerist sunt clienții procurorilor

La faţa locului au ajuns echipaje de la poliţie, jandarmi, dar şi pompieri, pentru a stinge incendiul.

Bărbatul a luat pistolul personal şi a tras 6-7 focuri de armă înspre locatarii blocului, care ieşiseră speriaţi să vadă ce s-a întâmplat, dar şi către forţele de ordine.

Unul din gloanţe l-a nimerit pe un polişist de la Secţia 1 Poliţie Piteşti în cap, iar un altul a rănit-o chiar pe proprietara locuinţei incendiate, în picior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.