Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ofițer de poliție își băgă în închisoare fiul în vârstă de 3 ani, după ce l-a încătușat

istockphoto.com
copil inchisoare

Un ofițer de poliție din Florida a fost criticat pentru că și-ar fi băgat propriul copil de 3 ani în închisoare și chiar i-ar fi pus cătușe ca pedeapsă pentru că și-a făcut nevoile în pantaloni.

Într-o conversație surprinsă de o cameră de supraveghere corporală, locotenentul Michael Schoenbrod, de la Departamentul de Poliție din Daytona Beach, poate fi auzit spunându-i unui asistent social al Departamentului pentru Copii și Familii că fiul său "are dificultăți" în ceea ce privește mersul la toaletă. Pentru a-i da o lecție băiatului de 3 ani, acesta l-a băgat în închisoare în zile succesive în luna octombrie a anului trecut și chiar l-a încătușat cu a doua ocazie. Schoenbrod a declarat că, după experiența traumatizantă, copilul a jurat că nu-și va mai face niciodată nevoile în pantaloni'.

"El plângea. Primeam răspunsul la care mă așteptam de la el", a declarat locotenentul Schoenbrod pentru asistentul social al Departamentului pentru Copii și Familii, scrie odditycentral.com.

Metodă similară și pentru fiul său cel mare

Părinții sunt doar oameni, deci predispuși la erori, așa că am putea cataloga ideea acestui ofițer de poliție de a învăța să meargă la oliță drept o eroare temporară de judecată, chiar dacă recunoaște că și-a încarcerat fiul cel mic în două ocazii diferite. Cu toate acestea, în timpul conversației cu asistentul social, Schoenbrod a dezvăluit că a folosit aceeași strategie pentru a-l disciplina pe fiul său cel mare când acesta avea doar 4 ani pentru că a lovit o fată și s-a purtat urât.

"L-am dus la închisoare și a stat acolo. Și l-am urmărit. Plângea și toate cele, iar până în ziua de azi, dacă menționezi, de exemplu, acel incident, el spune: 'Nu aș mai face asta niciodată'. A fost eficient", a spus Schoenbrod.

"Așa că de aceea am făcut-o cu asta. Nu a lovit pe nimeni, dar m-am gândit la același lucru, la disciplină, a adăugat polițistul.

După dezvăluirile controversate, departamentul de poliție a demarat o anchetă, dar concluziile nu au fost încă dezvăluite și nu este clar dacă locotenentul Michael Schoenbrod sau mama băieților, care lucrează și ca detectiv în cadrul departamentului, vor suporta consecințe.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.