Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un om de afaceri de top lansează acuzații grave împotriva unui candidat USR-PLUS: 'A fost angajatul meu. Se uita la filme intezise minorilor'

candidat

Cristian Bordei a fost ales pe primul loc la Senat pe lista USR-PLUS Cluj. Politicianul este acuzat de un fost angajator de-al său, omul de afaceri clujean Ştefan Gadola, că se uita la filme pentru adulți cât timp era la muncă. Cristian Bordei a devenit în acest fel înlocuitorul lui Mihai Goțiu.

Ștefan Gadola: „O mare dezamăgire USR-PLUS! Sunteţi penibili! Am crezut că veţi propune oameni de caracter, de valoare! Dar aţi ales non-valori. De ce nu aţi cerut referinţe despre cei pe care i-aţi ales? Aţi votat… catastrofe pentru senatori! Dar nu îmi fac griji, veţi dispărea rapid pe votul vostru! Mare dezamăgire!” – acesta este mesajul postat pe Facebook de Ştefan Gadola în momentul în care s-au făcut publice rezultatele alegerilor interne din alianţă.

Citește și: Autoritățile cer carantină totală pentru două localități, după ce numărul de cazuri a crescut foarte mult

„În cadrul companiei (n.r. Energobit) nu a avut nicio performanţă, din contră a fost un angajat comod astfel că firma a decis să-l concedieze. 80% din timp era pe site-uri interzise minorilor”, a spus Gadola pentru ziarul Adevărul. „Întrucât colegii care s-au ocupat de reorganizare au omis anumite proceduri birocratice, Bordei a dat în judecată compania şi a câştigat 12 salarii. De ce să nu poţi da afară un angajat care nu corespunde? În plus, în timpul serviciului, acesta se uita la site-uri interzise minorilor. Ca sa fiu mai concis: era 80% din timp pe site-uri interzise minorilor. Şi pot proba aceste afirmaţii”, spune Gadola.

Citește și: Ionel Dancă, despre cazul Violetei Alexandru: 'Este un subiect inventat!'

Cristian Bordei: „Nu văd cum aş fi putut rezista şi avea anumite funcţii timp de 10-11 ani într-o companie fără să fac nimic toată ziua. Motivul încetării iniţiale a contractului de muncă a fost un proces de reorganizare şi restructurare a postului. Eu am considerat că acest proces şi comunicarea premergătoare şi aferentă acestuia au fost incorecte şi am deschis litigiul de muncă. În cadrul acestuia fiecare parte şi-a putut prezenta poziţia, argumentele şi probatoriul. Daca nu mă înşel, pe parcursul procesului au fost solicitate inclusiv evaluările care mi-au fost făcute în cadrul firmei. Instanţa mi-a dat dreptate în fond şi a menţinut soluţia şi în apel. Ca urmare, prin sentinţă definitivă s-a impus reangajarea mea pe o poziţie similara cu cea de la momentul încetării contractului de muncă. După reangajare mi-am dat imediat demisia. Deci, din punct de vedere legal, plecarea mea din firmă s-a făcut prin demisie. Şi nu păstrarea unui loc de munca, în sine, a fost obiectul acestui litigiu.

Nu văd ce ar mai fi de comentat. Eu nu am fost nici ruda, nici pila nimănui, deci nu văd cum aş fi putut rezista şi avea anumite funcţii timp de 10-11 ani într-o companie fără să fac nimic toată ziua.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.