Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pădurar din Maramureș a fost amenințat de un bărbat. Cazul este anchetat de autorități

dcnews.ro
padurari

Un pădurar din Maramureș, aflat în timpul serviciului, a fost amenințat de un bărbat. Cazul este anchetat de autorități, pentru a se stabili dacă pădurarul a fost doar amenințat sau a existat și o agresiune fizică.

Incidentul a avut loc într-o pădure din comuna Repedea. Un angajat al Ocolului Silvic Poieni a fost amenințat de un presupus hoț de lemne.

De asemenea, polițiștii și procurorii trebuie să stabilească dacă pădurarul a fost lovit de persoana care l-a amenințat. Dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, conform Mediafax.

„În data de 22 octombrie, ora 09.45, un bărbat de 35 de ani din Repedea, în timp ce își exercita atribuțiile de serviciu în fondul forestier pe raza comunei Repedea, ar fi fost amenințat cu acte de violență de către un bărbat de 38 de ani. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj. Cu privire la aspectele sesizate în articol, referitoare la faptul că bărbatul de 35 de ani a fost victima unor acte de violență, nu există date în acest moment. Cauza a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, în vederea continuării cercetărilor”, au anunțat reprezentanții Poliției.

În urmă cu un an, un alt incident a avut loc în județul Maramureș. Atunci, pădurarul Liviu Pop a fost împușcat mortal de hoții de lemne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.