Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un palestinian a fost împuşcat mortal după ce a încercat să înjunghie mai mulţi soldaţi israelieni

twitter.com
tel aviv ierusalim

Un bărbat palestinian a fost împuşcat mortal, marţi, la un punct de control situat la circa 5 kilometri nord de Ierusalim, după ce a încercat să înjunghie mai mulţi soldaţi israelieni, transmit DPA şi AFP. Potrivit armatei israeliene, niciun soldat nu a fost rănit de atacator. ''Un atacator înarmat cu un cuţit a încercat să înjunghie mai mulţi soldaţi, iar forţele noastre au tras în direcţia lui'', a precizat un comunicat al armatei israeliene.

Ministerul Sănătăţii palestinian a confirmat că un palestinian a fost ucis în apropierea satului Qalandia, situat între Ierusalim şi Ramallah. Atacul survine la mai puţin de o săptămână după ce trei palestinieni care înjunghiaseră mortal un ofiţer de poliţie israelian au fost lichidaţi în apropierea Porţii Damasc din Ierusalim.

Începând din octombrie 2015, valul de violenţe care au cuprins Israelul şi teritoriile palestiniene au provocat moartea a 273 de palestinieni, 42 de israelieni, doi americani, doi iordanieni, un britanic, un eritreean şi un sudanez, conform Agerpres. Majoritatea victimelor sunt palestinieni care au fost împuşcaţi mortal după ce au atacat cu arme albe militari israelieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.