Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un parc de aventură va fi amenajat într-o pădure de lângă orașul Galați: Investiţia va fi realizată cu fonduri europene pe o suprafață de peste opt hectare

rfi.ro
arbori copaci padure natura

Un mare parc de aventură va fi construit în Pădurea Gârboavele situată la câţiva kilometri de oraşul Galaţi. Investiţia va fi realizată cu fonduri europene pe o suprafață de peste opt hectare.

Parcul va avea numeroase trasee şi tiroliene, platforme, scări şi poduri interconectate între copaci, o zonă comercială pentru achiziţionarea de bilete, băuturi răcoritoare şi gustări, foişoare de lemn şi câteva piste pentru biciclişti, conform Mediafax.

„Vor fi amenajate 15 trasee de aventură, cu sute de elemente interconectate prin arbori, la diferite înălțimi, fiecare traseu având un anumit grad de dificultate. Cei mici, dar și adulții își vor încerca rezistența pe trasee precum scara amiralului, fusurile suspendate și podul tibetan. De asemenea, în noul parc de agrement vor fi amenajate două tiroliene, una de 150 de metri și cealaltă de 180 de metri”, a anunțat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Investiția, de peste 1,6 milioane de lei, este realizată cu fonduri europene atrase de către Consiliului Județean Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.