Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un parlamentar dă alarma: Este nepermis ce se întâmplă în Camera Deputaților

gandul.info
vot parlament

Deputatul PSRO, Liliana Ciobanu, trage un puternic semnal de alarmă față de neregulile care au loc în Camera Deputaților. Candidatul Partidului Social Românesc la Primăria Giurgiu consideră că sistemul electronic de vot este, în mod suspect, defect de mai mult timp și sugerează că în acest fel se lasă loc de fraudă.

Un fost șef din SRI ZGUDUIE România: 'Laura Codruța Kovesi va fi ARESTATĂ'

Ceea ce se întâmplă în aceste zile în plenul Camerei Deputaţilor depăşeşte orice imaginaţie! După ce s-au investit sume enorme în sistemul de vot electronic, de câteva săptămâni acesta se „încăpăţânează” să rămână defect, iar voturile exprimate prin ridicarea mâinilor se numără aşa cum vor cei care le numără. Mai precis, preşedintele de şedinţă numără câte mâini ridicate vede, şi, după alte vechi obiceiuri, nu toate voturile sunt contabilizate în mod oficial, spune deputatul într-un comunicat.

Mai mult, Liliana Ciobanu acuză că una dintre cele mai așteptate legi de către români a fost, în mod intenționat, amânată.

La solicitarea liderului grupului parlamentar PSD, proiectul privind modificarea Legii 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare a fost trecută ad-hoc de pe poziţia 24 a ordinii de zi pe prima poziţie, fără ca parlamentarii să fie anunţaţi, iar apoi propunerea a fost amânată cu o lună de zile, mai exact retrimisă către Comisia de agricultură. În fapt, s-a dorit amânarea, să nu spun dosirea acestei legi, în ciuda importanţei sale maxime pentru producătorii agricoli autohtoni. Este vorba de o modificare legislativă agreată de Comisia de agricultură din Camera Deputaţilor, ai cărei membri au muncit aproape trei luni pentru a efectua anumite schimbări în folosul producătorilor români şi a eliminării dictaturii hipermarketurilor, dezvăluie candidatul partidului lui Mircea Geoană la Primăria Giurgiu.

Deputatul sancționează și absenteismul continuu al unora dintre colegi, motivând că se află în campania electorală. “Cred că ţine doar de noi să schimbăm imaginea Parlamentului în ochii românilor”, mai precizează Liliana Ciobanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.