Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pastor a intrat în cușca leilor de la o grădină zoologică pentru a demonstra puterea lui Dumnezeu: reacția oamenilor nu a fost pe măsura așteptărilor sale

instagram
pastor lei

Îmagini virale care a făcut înconjurul internetului arată un pastor african poate fi văzut intrând în cușca leului de la o grădină zoologică și necăjind felinele pentru a arăta că nimic nu i se poate întâmpla unui om al lui Dumnezeu.

Postat inițial pe Instagram de @mufasatundeednut, videoclipul bizar arată un bărbat îmbrăcat într-un costum albastru care se joacă cu trei lei tineri sub privirile atente ale mai multor persoane aflate în afara cuștii.

Bărbatul este denumit "Pastor Daniel" și, dacă e să dăm crezare afișului original al clipului, cascadoria îndrăzneață a fost concepută pentru a-și convinge adepții că se află sub protecția lui Dumnezeu și că nu i se poate întâmpla nimic, chiar și atunci când este înconjurat de o grămadă de lei. Pastorul îndrăzneț poate fi văzut cum îi pălmuiește pe puii de leu și chiar îl lasă pe unul dintre ei să-i 'mestece' jucăuș mâna.

content-image

Am văzut pastori evanghelici africani care au găsit metode cu adevărat nebunești de a-și spăla creierul cu privire la faptul că sunt cu adevărat binecuvântați de Dumnezeu sau că au puteri pe care niciun muritor de rând nu le posedă, dar aceasta trebuie să fie una dintre cele mai periculoase de până acum, scrie odditycentral.com.

Din păcate pentru pastorul Daniel, care se pare că locuiește în Nigeria, oamenii nu au fost prea impresionați de trucul său.

"Și te mai întrebi de ce majoritatea oamenilor nu iau în serios creștinismul", a comentat o persoană la videoclip. "Pentru că oameni ca ăsta l-ar face să pară o glumă".

 

 

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.