Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pedofil în serie, ucigaș a opt copii, a fost executat în Pakistan

pedofili
Un pedofil un serie şi ucigaş a opt copii a fost executat miercuri în Pakistan, după ce apelurile sale au fost respinse de justiţie, au anunţat oficiali pakistanezi, informează dpa, relatează Agerpres.

Mohamed Imran Ali a fost executat prin spânzurare în închisoarea din oraşul Lahore din centrul Pakistanului, în prezenţa lui Amin Ansari, tatăl uneia dintre victime. Violarea şi uciderea fiicei de 7 ani a lui Ansari, Zainab, în luna ianuarie a acestui an, a stârnit un val de indignare la nivel internaţional. 

Execuţia a avut loc dimineaţa devreme, iar trupul a fost predat familiei bărbatului, a precizat un oficial al închisorii, Muzaffar Awan. 

Ali a fost arestat la două săptămâni după ce trupul neînsufleţit al lui Zainab a fost găsit la o groapă de gunoi în oraşul Kasur, lângă Lahore, în ianuarie. Potrivit poliţiei, fetiţa a fost violată şi strangulată până a murit. Ali a mărturisit, în timpul interogatoriului, că a agresat sexual şi a ucis alţi şapte copii. 

Ansari, căruia tribunalul i-a permis să asiste la execuţie, a declarat că se simte satisfăcut după ce l-a văzut pe ucigaşul fiicei sale "murind în mod oribil". "Am sentimentul că s-a făcut dreptate", a declarat Ansari pentru televiziunea pakistaneză Geo. 

Aproape 3.500 de copii sunt agresaţi sexual în Pakistan în fiecare an şi majoritatea autorilor reuşesc să se sustragă legii din cauza complicaţiilor juridice şi sociale, afirmă Gohar Mumtaz de la organizaţia de caritate Sahil, care se ocupă de acest dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.