Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pilot de raliuri a fost aproape de moarte, când mergea cu bicicleta: a fost lovit INTENȚIONAT de o mașină / VIDEO

captura facebook
alex filip

Pilotul de raliuri Alex Filip a trecut printr-o spaimă teribilă după ce şoferul unei Dacii l-ar fi lovit intenţionat. Poliția Buftea, împreună cu procurorii, fac cercetări în acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Alex Filip a povestit pe Facebook că se afla pe bicicletă şi intenţiona să parcurgă un drum de 75 de kilometri, în Corbeanca.

După doar 5 kilometri ar fi fost luat în vizor de un şofer, care nu i-ar fi permis să-l depăşească şi l-a proiectat într-o altă maşină parcată.

A ajuns la spital însă, din fericire, a putut fi externat după câteva ore.

Dragnea 'SE IA DE GULER' cu procurorul DNA pentru susținerile din sală - A comparat discursul magistratului cu cel al unui ministru 'de tristă amintire'

Alex Filip a postat şi imaginile de la accident, fiind convins că a fost lovit intenționat.

Polițiștii din Ilfov au intervenit la locul accidentului și au stabilti că un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a condus un autoturism pe șoseaua Unirii din comuna Corbeanca, din direcția DN1 A către Buftea.

„Când a ajuns în dreptul unui imobil din dsatul Tamași, ar fi efectuat manevra de depășire a unui biciclist (Alex Filip - n.r.), care circula în același sens, fără a păstra distanța laterală, acroșându-l. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, un bărbat în vârstă de 41 de ani, care a fost preluat de către un echipaj medical și transportat la unitate spitalicească din București”, spun reprezentanții Poliției Ilfov, conform Mediafax.

Șoferul și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii din Buftea fac cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă, urmărirea penală desfășurându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.