Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pistol, aparatură de supraveghere pe timp de noapte, staţii de emisie-recepţie și bani, ridicate în timpul perchezițiilor de la Botoșani

perchezitii

Un pistol, aparatură de supraveghere pe timp de noapte, staţii de emisie-recepţie şi o sumă importantă de bani au fost ridicate de poliţiştii de frontieră în urma celor 28 de percheziţii efectuate, marţi, pe raza judeţului Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF), Minodora Răcnea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, la percheziţii au fost găsiţi 21.000 lei şi 4.550 euro, dintre care 10.000 lei erau ascunşi într-un congelator.

"Urmare a percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate/indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor: 21.000 lei, 4.550 euro (10.000 lei ascunşi într-un congelator), aparatură de supraveghere pe timp de noapte precum şi staţii de emisie-recepţie de ultima generaţie, telefoane mobile, cartele SIM, un pistol, precum şi diferite înscrisuri utile cauzei", a precizat Răcnea.

BREAKING Ședință la Cotroceni: Klaus Iohannis i-a chemat pe Nicolae Ciucă și Nelu Tătaru

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, sub coordonarea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, au efectuat, marţi, 28 de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Botoşani la locuinţele unor persoane suspectate de deţinerea şi comercializarea de produse din tutun.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de ITPF, ancheta a vizat mai multe persoane care au fost implicate în activităţi de contrabandă, iar printre suspecţi se numpră şi doi angajaţi de la Poliţia de Frontieră. Contrabanda cu ţigări s-ar fi produs în perioada august-decembrie 2020, perioadă în care contrabandiştii ar fi introdus ilegal în ţară, pe frontiera verde, peste 21.000 de pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, în valoare de 258.500 de lei.

Poliţiştii de frontieră au pus în aplicare opt mandate de aducere pentru persoanele cercetate în acest dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.