Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pistol letal cu glonț a fost găsit în mașina unui bărbat care se află în arest preventiv

pistol cartuse

Polițiștii gălățeni au găsit un pistol letal cu glonț, calibru 6,35 mm, care avea în încărcător 5 cartușe, în torpedoul unei mașini care aparține unui bărbat de 29 de ani care se află în prezent arestat preventiv într-o cauză în care este bănuit de comiterea unei infracțiuni de viol, potrivit mediafax.

„La data de 29 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Galați, cu sprijinul tehnicienilor specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic, au efectuat o percheziție unui autoturism, care se afla parcat pe strada Laminoriștilor, din municipiul Galați. Autovehiculul aparține unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în aceeași localitate, care se află în prezent arestat preventiv într-o cauză în care este bănuit de comiterea unei infracțiuni de viol”, transmite IPJ Galați.

Potrivit sursei citate, în torpedou a fost găsit un pistol letal cu glonț, calibru 6,35 mm, care avea în încărcător 5 cartușe.

„Din verificările efectuate a reieșit că bărbatul nu figurează ca fiind deținător legal de arme și muniții letale sau neletale. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, cercetările urmând a fi continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați”, se arată în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.