Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un plic cu bani găsit de jandarmi în Rânca, restituit proprietarului din Giurgiu

Inquam Photos / Octav Ganea
bani curs leu euro

Un bărbat din municipiul Giurgiu care s-a aflat, în weekend, în staţiunea Rânca şi a pierdut 140 de euro a reintrat în posesia banilor după ce jandarmii montani au găsit plicul cu suma respectivă şi i l-au returnat prin intermediul unei rude, au informat, luni, reprezentanţii IJJ Gorj.

Potrivit sursei citate, duminică, patrula Jandarmeriei Montane Rânca, în timp ce executa o misiune pe raza staţiunii, a găsit un plic ce conţinea suma de 140 euro.

"Suma poate părea mică, dar chiar şi aşa, colegii noştri şi-au propus şi au reuşit să identifice păgubitul, un turist aflat în weekend în staţiunea Rânca, din municipiul Giurgiu. Jandarmii au luat legătura telefonic cu persoana, aceasta fiind deja în drum spre casă şi au stabilit ca, în cursul zilei de luni, suma să îi fie returnată prin intermediul unei rude. Posesorul de drept al sumei de bani a mulţumit colegilor noştri pentru cinstea de care au dat dovadă, menţionând că a constatat lipsa sumei de bani, dar nu se gândea că o va mai recupera", se arată într-un comunicat al IJJ Gorj.

Aceeaşi sursă precizează că nu este primul caz în care bunuri sau valori constând în documente, carduri bancare, sume de bani pierdute de posesori sunt găsite de către jandarmii gorjeni, în diferite circumstanţe, pe timpul executării misiunilor din responsabilitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.