Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pod important s-a prăbușit în stațiunea preferată a lui Vladimir Putin, din Rusia

foreignpolicy.com
putin

Precipitaţiile abundente înregistrate la Soci au provocat inundaţii în orăşelul Katkova Şcel din zona stațiunii Lazarevsk, a informat Serviciul de presă al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgență.

''În urma precipitațiilor abundente din zona muntoasă Soci, nivelul apei din râul care traversează zona Katkova Şcel a crescut, drept urmare zona de-a lungul Străzii Kurgannaia a fost inundată'', a precizat Serviciul de presă. Lucrările de refacere a infrastructurii locale afectate în urma inundaţiilor vor începe din momentul în care nivelul apei din râu va scădea. Unități ale Ministerului rus pentru Situaţii de Urgență şi un grup operativ al garnizoanei de pompieri și de salvare Soci, unități municipale de salvare şi de urgență au fost trimise la locul incidentului pentru a interveni'', se menţionează în comunicat, informează Rador.

Ministerul rus pentru Situații de Urgență a emis o avertizare de furtună pentru Soci. Se preconizează o acumulare puternică de zăpadă în zona muntoasă Soci, sâmbătă dimineața. Serviciile rutiere deszăpezesc drumurile din stațiune.

''În cursul zilei de vineri, pe Autostrada Federală A-149 (Adler - Krasnaia Poliana) au fost folosite 14 tone de materiale antiderapante. Au intervenit 59 de utilaje de deszapezire, care au acţionat pe drumurile din zonă, 17 stivuitoare și 72 de muncitori, a precizat Serviciul de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.