Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist de frontieră din Sighetu Marmației, în atenția ANI - nu poate justifica 102.000 lei/UPDATE

ANI
ANI

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 102.024 lei între averea dobândită şi veniturile realizate de Călin Vasile Cremene, agent şef adjunct în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei - Sectorul Poliţiei de Frontieră Halmeu.

UPDATE - 10.06.2019

Urmare a solicitării dvs., vă comunic soluţia pronuntată de către Comisia de cercetare a averilor:

„Respinge excepţia nulităţii actelor întocmite de inspectorul de integritate, precum şi excepţia nulităţii raportului de evaluare nr. 19677/G/II din data de 11 iunie 2018, întocmit de Agenţia Naţională de Integritate, cu privire la averea deţinută de persoana cercetată Cremene Călin-Vasile.

În raport cu dispoziţiile art. 104 alin. 1 lit. b din Legea nr. 115/1996, constată că provenienţa  bunurilor persoanei cercetate Cremene Călin-Vasile este justificată, în perioada de evaluare 2002 – 2012 şi dispune clasarea cauzei.

Obligă Agenţia Naţională de Integritate  să plătească persoanei cercetate suma de 12.733,06 lei reprezentând cheltuieli de judecată parţiale.

Obligă Agenţia Naţională de Integritate  să plătească martorului  Partene Liviu suma de 271,82 lei drepturi băneşti în cauză.”

 

Cu stimă,

Magdalena Toda, prim-grefier Curtea de Apel Cluj

___

Potrivit unui comunicat al ANI, în acest caz a fost sesizată Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Oradea, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de către Vasile Cremene.

Citește și: Incendiu la Combinatul de Oţeluri Speciale Târgovişte, din cauza metalului topit scurs dintr-un utilaj fisurat

Călin Vasile Cremene a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare şi drepturile de care beneficiază, iar acesta a depus la dosar un punct de vedere, scrie Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.