Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un politician a snopit în bătaie, la mare, o vedetă: A fost un SCANDAL MONSTRU

dailyps.com
bataie

Un fost viceprimar a fost implicat într-un scandal imens. Fostul edil l-a snopit în bătaie pe duşmanul său. Motivul e însă uluitor. Tot scandalul a pornit de la o femeie.

Gabriel Marius Stan, fostul viceprimar al Constanței, și Suhaib, fost pretendent la inima Danielei Crudu în emisiunea ”Burlacul” au fost protagoniștii unui eveniment desprins parcă din filmele de la Hollywood. Între ei a avut loc un episod violent. Suhaib susţine că din cauza unei domnișoare, fostul viceprimar, alături de alți amici de-ai săi, l-au bătut în dimineața zilei de sâmbătă, pe o plajă de fițe din Mamaia.

Citeşte şi: Dezvăluiri şocante ale doctorului care l-a omorât pe Michael Jackson: Ce făcea vedeta

”În dimineața zilei de 24 iulie mă aflam în incinta unui local din stațiunea Mamaia. În compania mea erau un grup de prieteni și o domnișoară pe care o cunoșteam de scurtă vreme cu care eram la o întâlnire. În jurul orelor 04.00 – 06.00, această domnișoară a fost bruscată de un bărbat în momentele în care eu nu eram în preajmă. Revenind în compania ei, am observat acest bărbat, care era în stare de ebrietate și furie. Împotriva instinctelor mele primare de a îmi apăra apropiații de pericol, reacția mea a fost de a încerca să conduc o conversație rațională cu acest individ, după ce am observat abuzul asupra domnișoarei. După ce m-am poziționat între respectivul și domnișoară, acesta a încercat să folosească starea de agitație și confuzie pentru a crea un conflict violent. În secundele ce au urmat au fost semnalați prietenii acestuia să asiste la violența împotriva mea. Acest Gabi Stan, asistat de mai mulți indivizi, a reușit să îmi dea o lovitură în față în timp ce, din spate, am fost lovit în zona lombară și în gambă. Nu am putut identifica numărul de persoane din cauza faptului că prioritatea mea a fost să o apăr pe acea domnișoara de lovituri, care îi erau adresate de Gabi Stan. Fericit că am fost escortat de securitatea localului afară, am sunat la 112 pentru a declara aceste întâmplări și am asistat domnișoara pentru a primi asistență medicală și pentru a face sesizare medico-legală. în acest moment, eu primesc ajutor medical din partea unor doctori din Italia. După aceste întâmplări, am aflat că domnisoara cu care am ieșit și Gabi Stan au fost într-o relație”, povestește Suhaib.

Citeşte şi: Fiica lui Barack Obama ar fi putut fi victima unui atentat în Franța: Ce a salvat-o

Fostul politician recunoaște că ar fi avut loc o îmbrânceală, dar spune că Suhaib exagerează. ”Eram într-un club din Mamaia împreună cu câțiva amici. La masa mea erau și niște persoane pe care eu nu le cunoșteam. La un moment dat, am mers să salut o fată pe care nu o mai văzusem de 6 luni fără să mi treacă prin cap că are un prieten gelos și agresiv care a avut o reacție violentă și necontrolată, moment în care eu am făcut un pas înapoi, m-am împiedicat și am căzut pe canapea fără să lovesc pe cineva. Nici nu am avut intenția să o fac vreodată. Până m-am ridicat la masă au apărut bodyguarzii localului care l-au scos afară. Nu am văzut să fie lovit de cineva, lucruri pe care pot să le confirme și cei de la masă sau bodyguarzii. Din punctul meu de vedere nu poate fi numit conflict sau discuție în contradictoriu”, explică și fostul viceprimar, conform spynews.ro.

Citeşte şi: Decizie de ultimă oră a judecătorilor: Ce s-a întâmplat cu Dan Şova

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.