Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un poliţist aflat în timpul liber, agresat când încerca să aplaneze un conflict între 5 tineri

caine lup caine politist

Un poliţist din Slatina, care a încercat să aplaneze un conflict între mai mulţi tineri, în timp ce se afla în timpul liber, a fost agresat de doi dintre aceştia, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, potrivit Agerpres.

Incidentul a avut loc în urmă cu trei zile, pe o stradă din municipiul Slatina.

"Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, în timp ce ieşea dintr-un bloc situat pe strada Unirii, a observat că între cinci tineri exista o stare conflictuală, aceştia având un comportament violent. Bărbatul, poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, aflat în timpul liber, ar fi intervenit între cei cinci tineri pentru aplanarea stării conflictuale, moment în care ar fi fost agresat fizic de către doi tineri, de 18 ani, ambii din municipiul Slatina, judeţul Olt", a precizat sursa citată.

În urma agresiunii, poliţistul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi s-a deplasat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, iar cei doi tineri în vârstă de 18 ani, care l-ar fi agresat pe poliţist, au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.