Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un poliţist de 47 de ani din Constanţa, care se afla în timpul liber, a fost agresat de un bărbat

Inquam Photos / George Calin
politie smurd

Un poliţist din judeţul Constanţa, care se afla în timpul liber, a fost agresat de un bărbat pe o stradă din comuna Poarta Albă. Acesta este al doilea incident de acest fel, după ce un alt poliţist a fost lovit de mai mulţi bărbaţi, în faţa unei discoteci din Ostrov.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, duminică seară, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat de 47 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă din localitatea Poarta Albă, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, scrie News.ro.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat apelantul, care prezenta urme superficiale de agresiune. Acesta nu a dorit intervenţia unui echipaj de ambulanţă. Menţionăm faptul că bărbatul de 47 de ani este poliţist şi se afla în timpul liber în momentul producerii incidentului”, a transmis IPJ Constanţa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violenţe. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul.

Tot duminică, un alt poliţist constănţean, de 38 de ani, şi el aflat în timpul liber, a fost agresat de mai mulţi bărbaţi în faţa discotecii din localitatea Ostrov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.