Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist de 48 de ani a fost răpus de COVID-19

www.medicircle.in
Decese Covid

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt a raportat miercuri cinci decese în rândul pacienţilor cu COVID-19 internaţi în spitalele din judeţe, printre persoanele care au murit fiind şi un bărbat în vârstă de 48 de ani, poliţist.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au confirmat decesul poliţistului în vârstă de 48 de ani, care lucra la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt şi au transmis condoleanţe familiei. Bărbatul era agent şef principal de poliţie şi avea o experienţă de 27 de ani ca poliţist, scrie Agerpres.ro.

Citește și: George Simion îl pune la punct pe Ludovic Orban: ‘Este ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament’

Poliţistul s-a prezentat şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pe 26 martie, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în aceeaşi zi, iar pe 30 martie a decedat.

În celelalte patru cazuri de deces la pacienţi cu COVID-19 internaţi în spitalele din judeţul Olt este vorba de un bărbat în vârstă de 71 de ani, un bărbat în vârstă de 75 de ani, un bărbat în vârstă de 79 de ani şi o femeie în vârstă de 82 de ani, toţi prezentând şi alte afecţiuni.

Citește și: Florin Cîțu, asigurări de ultimă oră! ‘Vom sărbători Paștele la biserică’

De la începutul pandemiei, în judeţul Olt au decedat 301 persoane cu COVID-19.

În judeţul Olt au fost raportate miercuri 69 de cazuri noi de COVID-19, iar în spitale sunt în prezent internaţi 34 de pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, dintre aceştia 17 fiind în secţiile ATI.

Citește și: Vasile Dîncu: ‘AUR nu are o asemenea forță să scoată atâția oameni în stradă. PSD nu va câștiga din aceste mișcări’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.